Betaling vooraf

Bij de eerste keer van bestellen leveren wij met betaling vooraf. Na akkoord offerte wordt de factuur opgemaakt en na ontvangst van de betaling wordt de vracht (-en) ingepland en wordt u op de hoogte gehouden van de levering en of leveringstermijn.
Buitenlandse klanten met een geldig btw nummer wordt er wegens intracommunautaire levering, gefactureerd met 0% btw. De btw-nummers worden vooraf facturatie gecontroleerd middels www.vies.nl.

 

Cash aan de chauffeur

Het contant betalen aan onze chauffeurs is mogelijk. Met de factuur ontvangt u tevens het formulier ‘levering-contante-betaling’. Ook de chauffeur heeft dit zelfde formulier bij zich. Het formulier dient u beiden te ondertekenen ter bewijs van ontvangst betaling. Er gelden extra bank-afstortkosten, afhankelijk van het bedrag. Cash betaling is vooraf in overleg.

 

Op rekening

Vaste klanten leveren wij op rekening. Uitgaande van een betalingstermijn 30 dagen betaling na factuurdatum of anderzijds afgesproken.

 

Betaalverzoek sturen met Tikkie

Tikkie is een gratis app waarmee gebruikers gemakkelijk geld terugvragen bij anderen. Bijvoorbeeld na een etentje met een groep of een uitstapje waarbij iemand (alle) kosten vooruit heeft betaald. Via de app wordt er een betaalverzoek verstuurd, ook wel een Tikkie genoemd, voor het juiste bedrag.
Er is geen app nodig voor het betalen. Door het tikken op de link wordt er betaald met iDEAL via eigen bank. Tikkie is verbonden met het rekeningnummer Van Kalsbeek, zo wordt geld gemakkelijk en snel overgemaakt.

Klantenservice

Waarom Van Kalsbeek Beton B.V.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 30 depots zorgen voor voordelig transport
  • Snelle levering door heel Nederland en België
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Ruim assortiment
  • 24/7 bestellen via webshop

Service & Contact

Neem contact met ons op

Social media

Volg ons via verschillende kanalen

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte