U kunt bij Van Kalsbeek Beton B.V. betalen door middel van overboeken vooraf, cash betaling of op rekening:

Betaling vooraf

Bij de eerste keer van bestellen en voor nieuwe klanten, hanteren wij de eerste keer van bestellen bij betaling vooraf. Na akkoord offerte wordt er een factuur opgemaakt waarbij na overboeking de bestelling wordt verwerkt en binnen enkele dagen geleverd.
Indien buitenlandse klanten geldt er een levering met 0% btw (intra-communautaire levering) en staat het btw-nummer vermeld op de factuur. Btw-nummers worden vooraf facturatie gecontroleerd middels www.vies.nl.

Cash aan de chauffeur

Het contant betalen aan onze chauffeurs is mogelijk. Met de factuur ontvangt u tevens het formulier ‘levering-contante-betaling’. Ook de chauffeur heeft dit zelfde formulier bij zich. Het formulier dient u beiden te ondertekenen ter bewijs van ontvangst betaling. Erg gelden extra bankafstortkosten, afhankelijk van het bedrag. Cash betaling is vooraf in overleg.

Op rekening

Vaste klanten leveringen wij met betaling op rekening. Uitgaande van een betalingstermijn 30 dagen betaling na factuurdatum. Vooraf in overleg zijn andere betalingstermijnen mogelijk.

iDeal betaling

iDEAL is een online betaalmiddel, de bestelling wordt bij deze betaalmogelijkheid direct in behandeling genomen. Controle en overzicht op de betaling en een snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling. Deze betaalmogelijkheid is in ontwikkeling en zodra mogelijk wordt dit gecommuniceerd via aanmelding voor onze nieuwsbrief info@vankalsbeekbeton.nl en de social-media kanalen van Facebook, Instragram en Linkedin.

 

Waarom Van Kalsbeek Beton B.V.

  • Al meer dan 15 jaar ervaring in betonproducten
  • Ruim assortiment
  • Eerlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • 24/7 bestellen

Service & Contact

Neem contact met ons op

Social media

Volg ons via verschillende kanalen

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte