Van Kalsbeek Beton is dé betonspecialist op het gebied van terrein-inrichting en terrein-verharding. Leveringen door heel Nederland, België en deel Duitsland. Een zeer compleet assortiment, brede expertise en jarenlange ervaring in de betonsector zorgen voor specifieke betonoplossingen voor honderden klanten per jaar. De Betonvrouw achter Van Kalsbeek Beton is Siepie van Kalsbeek (1971). Praktisch opgegroeid in de betonsector en sinds 2001 eigenaresse van Van Kalsbeek Beton.
Vanuit het Friese Gaast staat ze klaar voor al uw betonvragen!

Breed assortiment
Bij Van Kalsbeek Beton vindt u betonproducten voor onder andere de infrastructurele (GWW-sector) en de agrarische sector. Maar ook voor particuliere werken biedt Van Kalsbeek het complete assortiment! Een jarenlange specialisatie is opgebouwd in het totaal aanbod van terrein-inrichting en terrein-verharding. Van Kalsbeek Beton B.V. staat voor een kleine overhead, lage marges en een grote omloopsnelheid. Daarnaast staan korte communicatielijnen, correcte afhandeling en snelle levertijden staan bij Van Kalsbeek beton hoog het vaandel.

Familiebedrijf in de bouw
Het betonbedrijf is onderdeel van het familiebedrijf Van Kalsbeek, (sedert 1892). Samen met Van Kalsbeek Constructie en Van Kalsbeek Mechanisatie, zorgt deze combinatie van specialismen voor een complete service voor al uw bouw gerelateerde wensen.

 

Klantenservice

Waarom Van Kalsbeek Beton B.V.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 30 depots zorgen voor voordelig transport
  • Snelle levering door heel Nederland en België
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Ruim assortiment
  • 24/7 bestellen via webshop

Service & Contact

Neem contact met ons op

Social media

Volg ons via verschillende kanalen

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte